Tue, 04 Dec | Live online

Oppdateringsdag kvalitet (Norwegian): Mål, strategi og ledelse i kvalitetsarbeid

Dette direktesendte onlinekurset er godkjent som oppdateringsdag for innehavere av Norsk Sertifiserings QM-, QA og QLA-sertifikat. Vi vil gjennomgå viktigheten av klare mål, trender, LEAN strategi, lederskap og forpliktelse. Vi vil også bruke tid på deling av erfaringer på de forskjellige områdene.
Registration is Closed
Oppdateringsdag kvalitet (Norwegian): Mål, strategi og ledelse i kvalitetsarbeid

Time and location

04 Dec 2018, 09:00 – 16:00
Live online

About the event

Dette online endagskurset er utarbeidet for kvalitetsledere, kvalitetsrevisorer og ledere som bruker kvalitetsledelse og -metoder aktivt i sin hverdag.

Kurset er rettet mot personer som har erfaring med arbeid innen ledelse, kvalitet, risiko og ledelsessystemer.

Hvis du skal resertifisere deg som kvalitetsleder, kvalitets-revisor eller som revisjonsleder kvalitet kan dette kurset brukes som obligatorisk oppdateringsdag.

Formålet er å gi deg ny faglig input og bidra til oppdatert kunnskap i kvalitetsfaget. Det vil bli oppfordret til deling av erfaringer og samhandling med de andre deltakerne i løpet av kursdagen.

Kurset er godkjent av Norsk Sertifisering som oppdateringsdag for innehavere av sertifikatetene QM, QA og QLA.

Agendaen vil inneholde følgende temaer:

 1. Mål – betydningen av å ha gode mål å styre etter for å styre og lede kvalitetssarbeidet. Vi drøfter spørsmål som: Hvordan henger mål og målsetninger sammen med verdien av kvalitetsarbeidet? Hvordan identifisere og etablere gode mål? Hvordan oversette organisasjonens mål til relevante kvalitetsindikatorer?
 2. LEAN som strategi – Vi drøfter: Hva er lean? Er den beste strategien flyt- eller ressursoptimalisering? Hvordan kan man se lean i lys av ledelsessystemer basert på ISO-standarder?
 3. Lederskap og forpliktelse – Vi deler erfaringer knyttet til arbeid med, og motivasjon for, lederskap og forpliktelse, ledelsessystemers kobling til overordnede mål og strategier, integrasjon og konseptet «skin in the game».
 4. Trender og utvikling innen kvalitets- og risikofagene – Presentasjon av de siste endringene innen ledelsesstandarder fra ISO og andre standarder, drøfting av trender, utvikling og deling av erfaringer.

 • Kurset avholdes live online. Du befinner deg der det passer deg best, men må sørge for at du har god nettilgang, funksjonelt webkamera, lyd og mikrofon.
 • Du får tilgang til vår kursportal der alt materiell knyttet til kurset er tilgjengelig digitalt.
 • Fordi erfaringsdeling og refleksjon er et viktig element i læring, vil det være forventninger til aktiv deltakelse og deling av erfaringer underveis i kurset.

Kursleder: Vibeke Myrås

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Oppdateringsdag
  2,990 kr
  2,990 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Share This Event