Fri, 03 Aug | Live online

Oppdateringsdag risiko (Norwegian): Mål og menneskelige prosesser i risikostyring

Dette endags direktesendte online kurset er godkjent som oppdateringsdag for innehavere av Norsk Sertifiserings RM-sertifikat. Vi vil gjennomgå viktigheten av klare mål, trender, kognitive biaser, lederskap og forpliktelse. Vi vil også komme innom metoder for og erfaringer med risikovurderinger.
Registration is Closed
Oppdateringsdag risiko (Norwegian): Mål og menneskelige prosesser i risikostyring

Time and location

03 Aug 2018, 09:00 – 16:00
Live online

About the event

Dette online endagskurset er laget for risikoledere og ledere som bruker metoder for risikostyring og -ledelse aktivt i sin hverdag.

Kurset er rettet mot personer som har erfaring med arbeid innen ledelse, kvalitet, risiko og ledelsessystemer.

Hvis du skal resertifisere deg som risikoleder kan dette kurset brukes som obligatorisk oppdateringsdag.

Formålet er å gi deg ny faglig input og bidra til oppdatert kunnskap i risikofaget. Det vil bli oppfordret til deling av erfaringer og samhandling med de andre deltakerne i løpet av kursdagen.

Kurset er godkjent av Norsk Sertifisering som oppdateringsdag for innehavere av RM-sertifikatet.

Agendaen vil inneholde følgende temaer:

 1. Mål – betydningen av å ha gode mål å styre etter for å styre og lede risikostyringsarbeidet. Vi drøfter spørsmål som: Hvordan henger mål og målsetninger sammen med verdien vi skaper risikostyringsarbeidet? Hvordan identifisere og etablere gode mål? Hvordan oversette organisasjonens mål til relevante målingsparametre?
 2. Identifikasjon og forståelse for risiko – Vi drøfter kontekst og interesseparters betydning for risikovurderinger, metoder for risikovurdering, gjennomføring av risikomøter og håndtering av kognitive biaser.
 3. Lederskap og forpliktelse – Vi deler erfaringer knyttet til arbeid med, og motivasjon for, lederskap og forpliktelse, risikostyringens kobling til overordnede mål og strategier, integrasjon og konseptet «skin in the game».
 4. Trender og utvikling innen kvalitets- og risikofagene – Presentasjon av de siste endringene innen ledelsesstandarder fra ISO og forskjellige standarder for risikostyring, drøfting av trender, utvikling og deling av erfaringer.

 • Kurset avholdes live online. Du befinner deg der det passer deg best, men må sørge for at du har god nettilgang, funksjonelt webkamera, lyd og mikrofon.
 • Du får tilgang til vår kursportal der alt materiell knyttet til kurset er tilgjengelig digitalt.
 • Fordi erfaringsdeling og refleksjon er et viktig element i læring, vil det være forventninger til aktiv deltakelse og deling av erfaringer underveis i kurset.

Kursleder: Vibeke Myrås

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Oppdateringsdag
  2,990 kr
  2,990 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Share This Event